Nieuws

Denktank

Zaterdag 20 april

Op 14 april zijn we begonnen met onze eerste denktank

Toon al het nieuws

Wat is NLP?

NLP is een model voor effectieve communicatie en doelgerichte verandering. NLP is een methode voor het bestuderen van de subjectieve ervaring: hoe mensen komen tot hun waarnemingen, gedachten, stemmingen en gedrag. NLP biedt de unieke mogelijkheid om (excellent) gedrag te modelleren, zodat het voor anderen beschikbaar komt. NLP betreft zowel de methode van modelleren, als de vele modellen van experts die daarmee ontdekt zijn en nog steeds ontdekt worden.

Agenda

Zaterdag 30 november

NVNLP Najaarscongres 2019

Toon volledige agenda
Denktank
Nieuws

Op 14 april zijn we begonnen met onze eerste denktank

Lees meer
NVNLP Voorjaarscongres 2019
Nieuws

Schrijf je nu in voor ons voorjaarscongres

Lees meer
INZICHT zomer 2018 In beweging
Nieuws

De zomer begint met de nieuwste INZICHT en het thema: In beweging. De digitale versie (3,9MB) kun je hier downloaden...

Lees meer
Resultaat MindSonar NVNLP-leden
Nieuws

MindSonar: 'Hoe NLP'ers denken als ze goed met NLP bezig zijn.'

Lees meer
Trainingen voor leden(prijzen)
Nieuws

Met de introductie van een maximale dagprijs voor leden, beoogt de vereniging de drempel te verlagen om deskundigheid te verhogen. 

Lees meer
INZICHT lente 2018 Opnieuw beginnen
Nieuws

De nieuwste INzicht ligt vanaf 21 maart in het land met als thema Opnieuw beginnen. De digitale versie (4,4MB) kun je hier downloaden...

Lees meer
Historie INzichtelijker
Nieuws

Kunnen we leren van de geschiedenis? We kunnen deze in elk geval inzichtelijk maken voor wie dat wil proberen! Het goede voornemen om het archief van INzicht online te zetten is inmiddels gerealiseerd. Lees en onderzoek de eerste nieuwsbulletins die als voorloper van INzicht tussen 1987 en 1998 onder de leden werden verspreid. Of bekijk de eerste 25 uitgaves van INzicht die eveneens zijn gedigitaliseerd en ontsloten.

Lees meer
Voorjaarscongres 2019 - vindt plaats op 18 mei 2019 - in Driebergen·Voorjaarscongres 2019 - vindt plaats op 18 mei 2019 - in Driebergen·Voorjaarscongres 2019 - vindt plaats op 18 mei 2019 - in Driebergen