Nieuws

Toon al het nieuws

Wat is NLP?

NLP is een model voor effectieve communicatie en doelgerichte verandering. NLP is een methode voor het bestuderen van de subjectieve ervaring: hoe mensen komen tot hun waarnemingen, gedachten, stemmingen en gedrag. NLP biedt de unieke mogelijkheid om (excellent) gedrag te modelleren, zodat het voor anderen beschikbaar komt. NLP betreft zowel de methode van modelleren, als de vele modellen van experts die daarmee ontdekt zijn en nog steeds ontdekt worden.

Activiteiten instituten in coronatijd
Nieuws

Wat bieden onze instituten aan in deze tijden. Bekijk HIER het overzicht.

Lees meer
Aanpassing kwaliteitsnormen in coronatijd
Nieuws

NVNLP heeft haar kwaliteitsnormen tijdelijk aangepast als gevolg van de coronacrisis.

Klik HIER voor meer informatie

Lees meer
Een onderzoek naar werkgeluk ten tijde van corona
Nieuws

Gedwongen thuiswerkers missen het contact met collega’s. Gesprekken bij het koffieapparaat, belangrijke overleggen in de wandelgangen en onderonsjes tijdens meetings. Dit zijn de smeermiddelen in werksituaties die niet online kunnen plaatsvinden.

Innervida heeft een onderzoek uitgevoerd onder 260 werkenden. Naar aanleiding daarvan heeft Tatiana van Rijswijk, directeur van Innervida en tevens lid van de NVNLP, een interview gegeven op NPO1. 

Klik HIER om het interview te beluisteren

Lees meer
INZICHT - het blad van de NVNLP
Nieuws

INZICHT is het magazine van de NVNLP. Het blad verschijnt driemaal per jaar.

Je kan de laatst uitgegeven INZICHT hier inzien.

Lees meer
Historie INzichtelijker
Nieuws

Kunnen we leren van de geschiedenis? We kunnen deze in elk geval inzichtelijk maken voor wie dat wil proberen! Het goede voornemen om het archief van INzicht online te zetten is inmiddels gerealiseerd. Lees en onderzoek de eerste nieuwsbulletins die als voorloper van INzicht tussen 1987 en 1998 onder de leden werden verspreid. Of bekijk de uitgaven van INzicht die eveneens zijn gedigitaliseerd en ontsloten.

Lees meer
Het Najaarscongres 2020 op 28 november vindt online plaats·De Algemene Ledenvergadering is op 27 november en vindt online plaats·Het Najaarscongres 2020 op 28 november vindt online plaats·De Algemene Ledenvergadering is op 27 november en vindt online plaats·Het Najaarscongres 2020 op 28 november vindt online plaats·De Algemene Ledenvergadering is op 27 november en vindt online plaats