Nieuws

Toon al het nieuws

Wat is NLP?

NLP is een model voor effectieve communicatie en doelgerichte verandering. NLP is een methode voor het bestuderen van de subjectieve ervaring: hoe mensen komen tot hun waarnemingen, gedachten, stemmingen en gedrag. NLP biedt de unieke mogelijkheid om (excellent) gedrag te modelleren, zodat het voor anderen beschikbaar komt. NLP betreft zowel de methode van modelleren, als de vele modellen van experts die daarmee ontdekt zijn en nog steeds ontdekt worden.

INZICHT - het blad van de NVNLP
Nieuws

INZICHT is het kwartaalmagazine van de NVNLP en verschijnt bij het aanbreken van elk nieuw seizoen.

Je kan de laatst uitgegeven INZICHT hier inzien.

Lees meer
Denktank
Nieuws

Op 14 april zijn we begonnen met onze eerste denktank

Lees meer
NVNLP Najaarscongres 2019
Nieuws

Schrijf je nu in voor ons najaarscongres

Lees meer
Resultaat MindSonar NVNLP-leden
Nieuws

MindSonar: 'Hoe NLP'ers denken als ze goed met NLP bezig zijn.'

Lees meer
Historie INzichtelijker
Nieuws

Kunnen we leren van de geschiedenis? We kunnen deze in elk geval inzichtelijk maken voor wie dat wil proberen! Het goede voornemen om het archief van INzicht online te zetten is inmiddels gerealiseerd. Lees en onderzoek de eerste nieuwsbulletins die als voorloper van INzicht tussen 1987 en 1998 onder de leden werden verspreid. Of bekijk de uitgaven van INzicht die eveneens zijn gedigitaliseerd en ontsloten.

Lees meer
Voorjaarscongres 2020 - vindt plaats op zaterdag 30 mei 2020 - in Driebergen·Voorjaarscongres 2020 - vindt plaats op zaterdag 30 mei 2020 - in Driebergen·Voorjaarscongres 2020 - vindt plaats op zaterdag 30 mei 2020 - in Driebergen